Hur man kör en Fullständig sökning

Under en fullständig sökning genomsöker programmet som standard följande objekt:

Vi rekommenderar att en fullständig sökning körs omedelbart efter det att programmet installerats på datorn.

Köra en fullständig sökning:

1. Öppna huvudfönstret för programmet och gå till avsnittet Säkerhet.
  2. I blocket Sökning, klicka på knappen Välj genomsökning.

Detta öppnar fönstret Sökning.

3. I fönstret Sökning väljer du avsnittet Fullständig sökning.
  4. I listrutan bredvid knappen Kör väljer du vilken åtgärd som ska utföras när genomsökningen är klar.
  5. Klicka på knappen Kör.

Programmet startar en fullständig sökning av din dator.